O NAMA

Super knjižara je internet knjižara koja je osnovana 12. marta 2023. godine.

Izdavačka kuća Sezam Book se ostvarila u izdavačkoj delatnosti, te smo 12. jula 2022. godine proslavili 18 godina postojanja.

O nama - Sezam book

Za svojih 18 godina objavili smo puno naslova iz oblasti

Popularne psihologije, alternativne medicine, beletristike, enciklopedijskih izdanja i rečnika, a od kojih posebno izdvajamo našeg nobelovca Ivu Andrića

Posle više od dvadeset godina, u Srbiji se ponovo objavljuju dela Gabrijela Garsije Markesa. Sezam book je ovim pokazao visok nivo profesionalnosti i odgovornosti da se zadobije poverenje za ponovno objavljivanje Markesovih dela.

Trudimo se da održimo tempo objavljivanja, koji je prihvatljiv čitalačkoj publici i koji dozvoljava da se svakom naslovu posveti određena pažnja, sve u cilju da se izbegne hiperprodukcija.

Sezam book u svom izdavačkom programu objavio je naslove koji su našli ili će naći čitaoce među svim generacijama što je naš cilj, koji ćemo nastojati da sačuvamo i u narednim godinama objavljivanjem novih naslova pod sloganom – Uvek pravi izbor.

Cilj nam je da objedinimo ponudu što raznovrsnije naslove domaćih i stranih autora naših izdavačkih kuća.

O nama - Sezam book

Najčešće postavljana pitanja

Kako mogu da tražim određeni proizvod?
Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u header-u sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu,prikazaće Vam se lista rezultata.
Može li firma naručivati na Vašem sajtu?
Da, Sezam Book - Online prodaja knjiga (sezambook.rs) prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja.
Šta je potrebno ukoliko želim da moja porudžbina bude isporučena na adresu različitu od one koju sam naveo u korisničkom nalogu?
Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.
Ne mogu da se setim svoje lozinke. Šta je potrebno da uradim?
Ukoliko ste zaboravili lozinku, molimo koristite opciju za obnovu zaboravljene lozinke, koja se nalazi na stranici za prijavljivanje.
Kako mogu da promenim podatke svog naloga?
Da biste promenili podatke svog korisničkog naloga, molimo prijavite se i koristite opciju Ažurirajte nalog, koja se nalazi u odeljku Moj nalog.
Da li je potrebno da imam korisnički nalog da bih izvršio kupovinu?
Ukoliko želite da izvršite porudžbinu, potrebno je da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali želljeni proizvod u korpu.
Da li mogu da promenim svoju porudžbinu nakon što sam je zaključio?
Ukoliko želite da promenite porudžbinu, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu. Molimo navedite šifru porudžbine koju možete pronaći u odeljku za Praćenje porudžbine.
Mogu li pogledati istoriju svojih porudžbina?
Istoriju svojih porudžbina možete pogledati na sajtu, u odeljku za Praćenje porudžbine.
Želeo bih da kupim proizvod koga nema na zalihama. Šta treba da uradim?
Za više informacija o dostupnosti proizvoda, molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu, koji se nalazi u footer-u sajta.
Želeo bih da primam dodatne informacije koje se ne mogu naći na sajtu. Šta treba da uradim?
U ovom slučaju molimo kontaktirajte nas koristeći Kontakt formular na sajtu.
SezamBook Postani clan

Želite li da ostvarite popuste na naša izdanja?

Postanite član našeg programa lojalnosti koji će vam doneti  benefite i kod mnogih trgovaca širom Srbije i sveta
Postani član